Shopping

Efter skolan åkte jag först hem och myste, det är ju så sjukt kallt ute igen? Fryser hela tiden! Men sedan åkte jag i alla fall till centrum med Ellen för att köpa fler mjukisdressar. (Himla skönt att ha när vi ska till stöten också!) Cubus har fått en en ny vårkollektion, och jag gillar inte färgerna så mycket på dom jag har sett. Och då var i alla fall höstkolllektionen på rea! Så det var ju tur i oturen. Dock fanns det inte byxor kvar :(
 
 
Köpte en grå och en vinröd tjocktröja i alla fall, och en svart i ''vanligt'' matrial. Så himla skönt att gömma sig i en kall dag när man är trött.
 
Kan också passa på att visa lite grejer jag köpte förut som jag har glömt att visa!
 
 
En tröja i college modell som har strass på axlarna och två stycken body splash från Victorias Secret. Vi fick en fråga om vart man kan köpa dom och vi köper våra på affären parelle i farsta centrum. Nu ska jag gå och duscha och krypa ner i sängen! ♥

I skolan

Vi hann inte skriva igår eftersom vi hade möte i skolan osv angående vår skidresa till stöten om några veckor! Bara så ni vet :)

Just nu sitter vi i alla fall på spanska lektion i skolan, lagom kul! Men snart är det rast i alla fall ;) Ha en bra dag!


outfit!

Byxor/salt linne/hollister kofta/H&M halsban/present

Ny färg på naglarna


Tips!!

Så himla gott iste! Det ända du behöver är en påse med iste, kallt vatten (ca 1liter) och blanda ihop det.


As skön helg!

Har varit en asbra och skön helg. Det var supermysigt att få träffa Rebecka och Linn igen eftersom det var så himla längesen.
Linn sov över här i lördags och vi hade jättemysigt och fotade varandra med hennes nya systemkamera, köpte massor av godis och kollade på film.
Dagen efter (idag) fotade vi oss med Nelly utomhus och det var så jävla kallt, haha! Men vi fick några fina bilder :) kommer antagligen upp snart!
Nu får en fin bild på min sötnos, Puss!


Duktig tjej


Fotodag

Idag kör vi på en fotodag! Jag, Antonia och Linn! Jättekul att träffa henne igen för det var jättelängesen! Det kommer upp massa bilder sen! Förmodligen ikväll! Vi tog en paus nu men snart ska vi köra igen!


Ny design kommer snart


Kvällens planer

Ligger i min sköna säng nu! Det är så skönt med helg och inte behöva stressa alls. Snart kommer iallafall Hedvig! Har inte träffar henne på länge så det ska bli kul, vi ska ha filmkväll!


Hur jag sminkar mig

 
 
Mineralpuder Elf ♥ Concealer Make up Store ♥ Solpuder Kubiss ♥ nsturvit och brun ögonskugga (det är inte rätt förpackning på bilden) Den bruna är från isadora och den andra från någon gammal palett ♥ Eyeliner Elf ♥ Ögonbrynspenna H&M ♥ Mascara Yves Rocher 
 
Använder inte alltid allt men oftast är det såhär!

Snygga smycken från GinaTricot


Citat


4 saker jag längtar till!

Till stötenresan nu i slutet av månaden, kommer bli så mysigt att tillbringa tid med några av mina favorittjejer i stugorna.
Till sommaren♥
Tills jag får träffa Anna igen!
Tills jag får byta ut mitt löshår..

Mina helg planer!

Sååå himla skönt med helg. Vem trodde att jag skulle vara så här skoltrött efter bara fyra dagar? Jaja..
Det här ska jag iaf göra imorrn och på söndag:


Fredagsmys


Dags att fixa naglarna


Antonias outfit!

Byxor-salt
Tröja-hollister
Ring-ginatricot


Mitt vardagliga smink

Det här använder jag nästan varje dag i skolan :)/antonia
Mascara-maybelline new york ❤ bbcream-maybelline new york ❤ concealer-byH&M ❤ sminkborstar-byH&M ❤ ögonskuggor-GOSH ❤ läppbalsam-the body shop ❤ läppglans-FACE ❤ögonfransböjare-byH&M ❤


Min säng - Nytt överkast/kuddar

köpte ett överkast för några dagar sedan, bara ett enkelt svart. Sen la jag också till kuddarna och filten jag fick i julklapp så såhär ser min säng ut just nu!


Plugga första dagen, halleluja!

Fattar inte att vi fick läxa första dagen, och att vi har EN dag på oss att göra den klar -.- .. Jaja, ni vet vad jag kommer göra en stund framöver, ni får underhållas med en ful bild från imorse, haha!/antonia


Favorit dofter!

Det här är mina bodysplasher från VS och det är också mina favorit dofter just nu. Älskar verkligen bodysplash eftersom man kan ta massor av sprut utan att inte lukta för starkt.
Så nu går jag ofta runt och luktar såhär. Min allra favorit är "mango temptation" eller "Hello darling" ❤//antonia


Dagens outfit!-antonia

Jeans-salt
Linne-hollister
Kofta-H&M
Armband-cypern,present


Mitt favorit nagellack just nu!

Jag är verkligen inte en nagellacks människa men nu har jag gått och kärat ner mig i det här nagellacket!
Superfin röd ton!/antonia


Kan inte sova

Buhu, har varit trött hela dagen och somnade 21.00 och vaknade 23.00 och var hur pigg som helst? What.. Har iallafall försökt sova sedan dess, vara legat i sängen och tänkt massa, testat olika saker som brukar göra det lättare och kikat med Antonia. Vet inte om jag ska fortsätta försöka eller sätta på någon serie? Någon mer som är vaken? Lägger upp några osammanhängande bilder också, haha!


Det här fick jag i julklapp-antonia

Lite sent men kan nu visa vad jag fick i julklapp!
2munkisar från VS
6par trosor från VS
2 bodysplasher från VS
Present kort på hollister-400kr
Vit t-shirt
Svart långärmad tröja (syns inte på bilderna)
The body shop, dusch kit
Ögonskugga, mascara, 2 läppglans, nagellack, läppenna
Plattång
3940kr (+500 syns inte på bilderna)
Ansiktskräm+skrubb
5 par olika kit med nitar
Spetstrosor
Våtservetter (hahah Maggie)
Showergel
4ringar
Alla säsonger av gossip girl


Inte kunnat blogga!

Hejhej! Äntligen kan jag blogga igen! Har inte kunnat det på väldigt länge pga. Att min blogg.se app strulat så jag inte kommit in och våran internet sladd har brunnit så det tog lite tid för oss att skaffa ny, (har fortfarande inte fixat allt). Men nu kommer jag blogga genom mobilen så gott det går :) puss!/antonia


Nyårsafton

Min nyårsaftonvar jättemysig. Först åt jag middag med familjen. Efter några timmar kom Ellen hit och vi låg och snackade och det hände lite grejer, så Ellen är inte singel längre ;) Höhö! När det började närma sig tolv gick vi ut och kollade på fyrverkerier och jag fick min nyårskyss. Sen gick vi in och tände min blåa ljus slinga och satte på hög musik och dansade vårt allra fulaste haha! Man tager vad man haver!
 
 
hade faktiskt inte velat spendera min nyårsafton på något annat sätt, den var perfekt. Mysig med dom jag älskar ♥ När klockan blev lite mer så satte vi på en film ''Marley & Me'' och jag har väldigt lätt att gråta till sorgliga filmer så fyfan jag grät mer än vad jag gjort på länge, och Ellen satt  och skrattade åt mig! haha! I alla fall så sov hon här  sen. Somnade runt 6-7 och vaknade väldigt sent dagen efter. Har total vänt mitt dygn! :( 
 
 
Nu ska jag i alla fall fixa mig och åka till farsta centrum med Ellen, ha en bra dag! ♥