Nytt smink

 
Primer Lumene ♥ Fondation MaxFaxtor ♥ Ögonbrynspenna H&M ♥ Arganolja Proffs
 

Var i centrum igår med Antonia efter Pizza hut, och köpte en ögonbrynspenna och en hårolja. Mina favoriter ♥
Tänkte även passa på att visa min favorit flytande fondation och primern jag provar. (köpt för några veckor sen)

Slösa/spara


Outfit!

Jeans/salt Skinnjacka/Ohio Halsduk/H&M Väska/?
Så här såg jag ut idag :) Kom förresten hem från stan precis, hittade en supersöt tröja från MANGO men köpte den inte pga att jag vill spara pengar. //Antonia

Ute i solen

Det vart något fel, så det här skulle igentligen vart uppe vid 14-15.
 

Åh, det är jättefint väder idag igen! Jag och Ellen har gått ut på min gård med min nya kanin. (Hon har inget namn än.) Hos hennes förra ägare hade hon sjukt stor plats att skutta runt på med 40 andra kaniner, så det är viktigt att ta ut henne här också så hon får röra på sig ordentligt. Få se vad vi hittar på sen!
 

2 spel som är helt omöjliga att tröttna på

Hahaha, inte jag iaf.. Nä men tänkte visa två spel som jag dagligen kör, haha. Jag tröttnar ALDRIG och är lite beroende av dom, haha. Dessutom är det barnspel, wtf?? //Antonia
Nummer 1. Sea Stars
Okej, det här måste vara det spel jag är mest beroende av! Man ska i princip fånga mynt och akta sig för "maneter" haha.. sen finns det olika missions som man kan försöka klara osv. Dom flesta tycker nog att detta spel är skittråkigt.
 
Numer 2. Rat on a snowboard
I det här spelet ska du ed hjälp av fingret trycka på skärmen för att få råttan att "hoppa" på olika föreål so stubbar, granar osv, då får du poäng men om du inte hoppar och åker in i något av föremålen slutar spelet. Asså haha, att jag ens tycker det är kul?

Utgång!

Hejhej!
Har just fixat mig klart för att dra iväg till stan med mamma. Vi hade tänkt att luncha på någon kinaresturang och sen titta runt lite i affärer. Ska bli skönt :)

Hade tänkt att kolla efter en Michael kors väska och tänkte även testa bootcut jeans på hollister. Tror dock inte jag ska köpa något eftersom jag sparar pengar, men vi får se.

Harebra//Antonia


Before i die

Tumblr_misireeskt1rrfypyo1_500_large
Tumblr_misnygwzit1s4yp5go1_500_large
Tumblr_misnqrg5ah1s4yp5go1_500_large
Tumblr_mism5oaf7u1s4yp5go1_500_large
522522_409524115733856_1673232479_n_large
577218_561822600509079_380807297_n_large
 
 

Motivation till träning!

Det är väldigt många människor som börjat träna och äta sunt nu för tiden, det är väl det nya knepet för att få den kropp man vill ha, samtidigt mår man bra osv. Jag tycker att det är en sjukt härlig trend. Det var så jobbigt att följa svält dieterna och läsa om hur de "utsatta" blev svagare och svagare. Så himla osund diet, tyckte synd om dom som på riktigt trodde att det skulle funka att få sin drömkropp genom det.
 
Hur som helst. För att få sin drömkropp och må bra (eller vad man nu kan tänkas vilja uppnå med träningen) så behöver man ha motivation för att orka träna regelbundet.
 
Och hur får man motivation då?
Jag tror det är ganska olika från person till person, men i det stora hela handlar det nog om att man måste inse att det krävs mycket jobb och tålamod av en sälv till att börja med. Man kommer inte få en drömmage på en vecka liksom.
När man insett det så är det bra att planera in en dag då man bestämmer sig för att börja ed träningen samt hur många dagar i veckan man ska träna och hur länge. Till att börja med bör man inte träna allt för många dagar och inte heller för länge. Räcker med 3 dagar i veckan- 10 min hårt pass. Det kommer vara jobbigt i början pga. kroppen inte är van att träna och röra på sig. Men ge inte upp för att det är jobbigt, det är då musklerna arbetar.
 
Sen när övningarna inte känns så jobbiga längre kan du lägga på tid till kanske 20min eller liknande så det blir jobbigt igen, det är först när det känns jobbigt som musklerna arbetar och det är då det ger resultat (synmessigt).
 
Lycka till!!//Antonia

Dagens planer!

Hej finisar!
Idag blir det pizza hut med Nelly och Ellen och kanske några fler. Antar att vi kommer sitta där tills dom stänger (haha, klassiker).
Jag måste även ner till port73 och köpa en present till min farmor som fyller år snart, jag får tvinga med Nelly och Ellen dit efter maten, höhö
Puss//Antonia

4 saker jag längtar till

  • Mina utlandsresor/andra resor i sommar, och sommaren i övrigt.
  • Tills min nya lilla älskling (kaninen) blir lika social och hemma här som Musse! ♥
  • Påsklovet (resaresaresa)
  • Tills jag får min månadspeng.
 
 

Inspiration

Var hemma och höll på med kaninerna hela förmiddagen, och spelade Lol. Sen var jag lite med Hedvig, osv. Nu iallafall så sitter jag hemma hos Hedvig med Ellen, vi har fått massage (av Ellen our bitch) legat och snackat och vikt tvätt, haha? Nu tänkte vi kolla på någon film eller så och bara chilla. Lägger in lite fina osammanhängande bilder också :D ♥
 
Tumblr_ltulmj4qdw1r3t4e1o1_500_large
Tumblr_lnxjz6zcb31qehhhpo1_500_large
Tumblr_lkm63lcmzr1qjek0ao1_500_large
Tumblr_lxqp9pevxl1ql13r5o1_500_large

Hemmadag!

Hello babes!
Idag har jag haft en så kallad hemma dag. Har gjort lite ben/rumpövningar, bloggat och kollat på film. Ganska skönt, men nu vill jag ut och träffa vänner så imorgon blir det antagligen pizzahut med Nelly och några fler och på Torsdag ska jag och mamma gå runt på stan och kolla lite :).
 
Jag har inte sytt fast löshåret heller så imorrn ska mamma prova att göra det, annars får jag fixa det i stan på Torsdag. Yeeey.
//Antonia
                                   

Ny klocka

 
Köpte äntligen min efterlängtade klocka för några veckor sen. Hittade den inne på gallerian med Ellen så vi kunde inte hålla oss :) Riktigt värt det i alla fall!

Wishlist-Michael Kors väska!

Högst upp på min wishlist står deffenetivt en Michael Kors väska! Så sjukt snygg, passar till allt osv. En tjejs dröm. //Antonia

Bekännelser- Antonia

Jag är helt förälskad i Anton Ewald
Jag vill bli designer och skapa ett eget klädmärke
Jag skulle velat jobba som modell ifall jag hade rätt kropp och längd
Jag kan vara väldigt blyg när man först lär känna mig
"fan" och "hellvette" är mina vanligaste svordommar
Jag tänker väldigt mycket och överanalyserar mycket
Jag är väldigt lojal mot mina vänner
Jag blir sjukt besviken när någon sviker mig
 
 
 
 

Jag har fått en till kanin

vad var det jag hade fått då? En till kanin faktiskt! Jag slängde ur mig i förrgår "mamma jag vill ha en till kanin" och då svarade hon att hon har tänkt på det rätt mycket. Så vi började kolla annonser och idag fick jag min andra lilla kanin som är en blå vädurskorsning med lite "lejonman". Vi köpte henne av en uppfödare, hon är 4 år precis som Musse och hon heter just nu Dina. Men jag kanske ska döpa om henne, några förslag isåfall? Hon har otroligt mjuk och len päls och halvsov i min famn det första hon gjorde.


Nytt!


Hej igen!

Ska bli riktigt kul att börja blogga igen :)! Dock kommer jag och Nelly börja med ungefär 1-2 inlägg var per dag för att komma igång lite och inte bomba med inlägg första veckan och sen tröttna på det igen.

Hur som helst, idag har jag på förmiddagen städat mitt rum och rensat min sminklåda, efter det kom mamma hem och vi åkte iväg och köpte nya converse till mig. Förmodligen kommer jag ikväll även få nytt löshår insytt av mamma (har tagit bort mitt gamla) men vi får se hur det blir med det!
Puss//antonia


Feb. 25, 2013

Nu ska vi försöka börja blogga igen :)

Dagen idag än så länge har varit att jag vaknade hos Ellen (Sov hos henne för vi + Elin var på bio igår) Sen mötte vi upp Elin igen och åkte till segeltorp där dom har 1000 olika lösvikts sorter bokstavligen. Så vi köpte godis och nu är vi påväg hem igen!

När jag kommer hem kommer jag få en sjuuuukt rolig sak, längtar som tusan! Visar såklart vad det är sen!

https://cdn2.cdnme.se/3868625/7-3/pic_512b898fe087c36f4a8e28e0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3868625/7-3/pic_512b898fe087c36f4a8e28e0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3868625/7-3/pic_512b89a1ddf2b305ad9f93f2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3868625/7-3/pic_512b89a1ddf2b305ad9f93f2.jpg" class="image">