I skolan

Sitter i skolan nu med Antonia :) Vi har SO men snart är det idrott wiho!


Port73

Igår åkte jag från skolan lite tidigare för att fixa tandställning på underkäken. Men det känns ändå helt okej för jag märker skillnad fort. 
 
Efter det åkte i alla fall jag,Ellen och Antonia till Port 73. Vi köpte lite julklappar och sånt, och satte oss på ett cafe och pratade jättelänge.
 
 
Sen åkte Ellen hem och jag och Antonia gick runt i flera timmar och snackade om typ allt. Smink, julklappar, och  massa deeptalk! Kändes skönt  att få ur sig allt. Jag älskar dig Antonia♥
 
Nu ska jag fixa mig lite till och sen dra mig mot skolan.

Med maggan, haha..



Fixat Ellens ögonbryn

Hejsan! Ellen sov hos mig igår, och sen idag ville hon helt spontant att jag skulle fixa hennes ögonbryn (Hon har aldrig noppat eller något förut) så jag fixade med dom, sen åkte vi och köpte en ögonbrynspenna. Vi fixade även hela mitt skrivbord (Där jag har allt mitt smink och alla produkter) Men det är så dåligt ljus nu så det visar jag imorgon.
 
Här är en förebild och en efterbild då jag fyllt i hennes ögonbryn o sminkat henne. Gjjorde shading och sminkade ögonen rätt likt som jag brukar göra på mig :)
 
 

Ska sminka mammi nu ^^


Hemma mys!

Hola! Idag blir jag nog hemma hela dagen. Måste städa mitt rum och göra läxor, vilket inte är så kul men efter det ska jag bara mysa, kolla på gamla filmer, blogga, prova outfits, testa frisyrer och prova nya sminkningar :).
Men nu ska jag väl börja med att äta frukost, intressant va!? Vi hörs, puss!

Vet ni vad jag har gjort idag?

-satt i nytt löshår :D!!


''Ny'' dator

Åh är så glad! Har äntligen fixat min gamla laptop. Den behövde en ny laddningsladd så idag köpte jag det, så nu sitter jag här med min älskling. Den är inte normalstor, den är mini! Jättesöt! Dock är den ca tre år gammmal haha, så den är inte super high tech, och det är MASSA gamla bilder osv på den. Hur kul som helst att kolla igenom! Är jätteglad! Förut har jag varit tvungen att använda mammas stationära. I alla fall så kommer jag kunna blogga lättare nu, eller ja snart. När den blivit snabbare!
 
Nu har jag precis duschat och tagit en god body lotion. På med mina supermysiga tofflor och lagt mig i sängen för att  kolla på lite serier. Skön fredag!
 

Du gör mig glad!

Jag älskar dig babe!

Taco med brorsan!

Jag och min bror blir ensama hemma ikväll så nu ska vi börja laga tacos till middag :) najs!

Snygga klänningar från H&M!


Instagram

Följ mig på instagram. Där kan ni lätaare kolla vad jag håller på med under dagarna när jag inte bloggar.

nellygrahn @instagram


Vad vi har gjort idag

Tänkte bara berätta lite kortfattat vad vi gjort idag. Antonia har ju redan skrivit också. Vi hade i alla fall bara en lektion i skolan, sedan åkte vi in till gamla stan och så stannade vi till vid olika ställen till exempel något slott, så berättade vår lärare "spök legender" från det stället. Så att vi ska få inspiration till våra spökhistorier vi skriver i skolan. Efter det åkte vi (Jag, Ellen, Antonia och Julia) till Tyresö Centrum, och tog varsin Ben&Jerry milkshake. Sen gick vi bara runt och kollade lite i centrumet. Lägger upp en instagram bild från bussen.


Ben&jerry milkshake


På bussen med nästade Julia!

Är på väg till gamla stan med skolan, vi ska fixa något skolprojekt typ ;)


Sover med Ellen idag

Vardagslyx att ha en liten söt Ellen sovande i sitt rum en vanlig måndag. Vi har snackat massor, allt från deeptalk, till att ha asgarvat åt allt till att ha värsta självförtroende peppningen! Jätteskönt! Sen har vi även masserat varandra, tänt ljus och nu ska vi snart sova. Bjuder på en halvgammal bild från i somras.


Allting har förändrats..


Läsarfråga

Hej fin blogg! Hur gamla är ni? :)

Svar: Tack! Vi båda är 14 år, Antonia fyller år 29 mars och jag 7 april!


Fina citat


Julmys!

Nu är första lussebullarna klara!


Sjukt kul igår!

Festen hos Moa blev skitkul! Vi tog massor av bilder, fast en del är rätt opassande att lägga upp på bloggen.. haha!
Bilderna är förresten tagna från Olivias blogg http://olivialundhs.blogg.se/ puss!

Fest

Sen jag kom hem har jag varit med Ellen och varit på ica maxi, köpte värmeskydd till håret. Jag har sminkat oss båda och nu ska vi snart på middag och fest hos Moa som fyller år :)


Makeup!

Då börjar sminkningen!


Sluta klaga och börja jobba!

Det finns sjukt många människor som klagar på någon del (eller många delar) av sin kropp. Helt naturligt! Men är bara så less på att folk sitter och tror att deras drömkropp ska komma av sig själv.
Det är bara att sparka sig i aset och börja träna! Styrketräna runt 3-4 ggr i veckan så kommer problemen rulla av. Sen måste man även äta rätt! Inte för lite/mycket.

Har själv börjat inse det här nu. Och om man inte "pallar" förändra sin vardag mot det bättre då får man väl helt enkelt sluta klaga. Inget förändras på det!


Gör mig Klar!

Hej sötisar!
Som Nelly redan berättat så ska vi på tjejmiddag hos Moa ikväll!
Vi ska försöka fota mycket och sen får ni outfitbilder där sen! Pusspuss, nu ska jag höra mig klar!

Ni får en bild på mig och Anna! Saknar henne sjukt mycket..


Nov. 17, 2012

Kom nyss hem! Igår efter jag och Antonia varit i centrum (Köpte presenter och sminkborttagning) så åkte vi hem till mig, lekte lite med min platt/locktång och chillade. Sen åkte vi hem till Steven och sov där. Mysig kväll! Nu ska jag duscha och fixa mig, mer om vad som händer den, stay tuned!


Kom på att jag inte lagt upp alla bilder från när jag, Antonia och Moa fotade förut så här får ni två bilder, haha :)


Outfit

Hej finisar! Mår lite bättre nu så ska dra iväg till centrum med Antonia och köpa lite nödvändigheter.


Fixar i rummet

Lagom rolig torsdag. Det va väl kul i skolan men sen fick jag gå en vid ett tiden för att jag mådde riktigt dåligt. Mår i alla fall hyffsat bra nu. Vet dock ite om det blir skola imorgon... :( Så tråkigt att va hemma.

Nu håller jag i alla fall på och fixar i mitt rum. Fick ryck och började dammsuga och städa. Ska städa lite till och tända ljus sen bara mysa lite :)


Just duschat!

Hello! Har just duschat och ska nu gå ner och titta på tv ^^ haha.. Intressant!


Gulligt från Bikbok!

Tycker Bikbok börjat få in superfina kläder! Tycker det är as bra! Gina tricot därremot tycker jag börjar få in rätt tråkiga kläder.. Det är klart, sen finns det ju vissa tjejer som bär upp allt så det blir snyggt ;)


Dagens outfit!


Dagen

Hej finisar! Kom just hem, är så sjukt trött. Vi hade halvdag idag i skolan, så Jag, Antonia, Ellen och Maggie åkte och hämtade badkläder och drog till Julia. Dock skulle hon till stallet och jag och Antonia fryste som tusan och påväg hem till Julia igen kändes som en evighet (jag och Antonia gick själva för , haha vi trodde vi hade gått vilse, det var enormt kallt, väldigt mörkt och vi hade ont i benen. Tillslut kom vi fram, kändes som att mitt liv fått en ny mening, efter några timmar kom tjejerna och vi badade jacuzzi. Hur mysigt som helst! Nu ska jag ta en dusch, och lägga mig i min säng och kolla på portkod 1321. Bra avslut på dagen!♥
 
Vi tog tyvärr inga bilder, Ångrar det. Så jag lägger in lite fina bilder från weheartit istället. 
 
31dbc229002407334f833270_large
Faf34024f2db11e182c522000a1cdf5f_6_large
Paper-bampw-black-and-white-blackampwhite-favim.com-536421_large

Lite mer inspiration

Tumblr_mdfr8zin3a1qjiaaro1_400_large
Tumblr_lmfw5ovlsf1qfoemxo1_500_large
Tumblr_ldun9gowio1qcouy0o1_500_large
 
Btw, var är eran favorit kategori?  Skulle vara kul och veta :)
 

En bild som bevisar hur viktigt det är med ögonbryn, haha!


Måndag kväll

Avslutar första dagen på den här veckan med att ligga i min stora sköna säng och kolla på two and a half men. Värre kan man ha det :)


Lite snabb information angående outfits!

Tänkte bara säga att jag ska börja lägga upp outfits varje morgon (om jag kommer ihåg) eftersom min kära bästis tjatat på mig rätt länge nu.. Haha!

Dock får ni vänta er rätt tråkiga outfits eftersom jag mest går i bas kläder! Var bara det! Puss!


Inspiration!

 
Hejhej! Har varit med Ellen hela dagen och vi har gjort lite olika saker men bla. tränat mage och rumpa.
Haha det var fett kul, vi garvade som fan åt hur ovältränade vi är..
Hur som helst bestämde vi oss för att börja träna tillsammans :) så vi satt as länge och kollade på inspirations bilder på as fina tjejer med snygga kroppar! Avis!
Pusspuss vi hörs!♥//Antonia

Snyggt mode från Bikbok och Ginatricot! -Antonia


Sunday "morning"

Vaknade utvilad, Har sminkat mig och ska strax klä på mig. Det är ganska dåligt väder, men jag ska göra det här till en bra dag ändå! Idag ska jag i alla fall åka med Ellen hem till Hedvig och vara med dom och en gammal kompis som flyttat hem till Hedvig.


Things I love!


I care too much

Alla människor bryr sig alldeles för mycket. Bryr sig om vad andra tycker, bryr sig om vad andra tänker, bryr sig om allt som kan gå fel!
Varför gör man det egentligen? Varför släpper man inte allt och lever ett mindre besvärligt liv som lycklig!?
För vem bryr sig om några personer tycker att du är värsta tönten som apar dig och skrattar högt allmänt? Låt dom tycka det, låt dom ägna sina tankar åt hur fånig du är medan du kan ägna dina tankar åt att skratta och ha kul.
Ingen ska få stoppa dig när du vill prata, ingen ska få dig att känna dig dålig genom en blick eller kommentar!
Lev istället som en lycklig och glad människa så sprider du glädje till andra människor också.
Älska dig själv, för du äger! :)


Påväg mot Kina resturang!

Hola! Idag beställer vi hem Kina mat. Najs! Ikväll blir det antagligen filmkväll med familjen tror jag! Pusspuss!


Tips på bra tränings appar!

Har hittat de här 4 tränings apparna och tipsar verkligen om dom!
Det finns speciella till bara ben övningar eller bara mag övningar osv, och sen får man bestämma hur länge man ska träna! Superkul!
Jag ska börja ikväll, hihi!


Höst är mysigt


Tips på sida för filmer online

Hej! Måste fan bli bättre på att skriva oftare! Har haft öroninflammation osv i flera dagar så det är ju därför.
 
Iallafall! Tänkte tipsa om en jättebra sida där man kan kolla på filmer med svensk text osv, helt gratis och online. Det vill säga att du inte behöver ladda ner dom. Swefilm heter sidan i alla fall. Supersmidigt! Det brukar ju alltid vara massa krångel med sådana sidor men här behöver du inte ens vara medlem eller något. Dom har dessutom jättestort utbud, alla nya filmer och serier, men också gamla klassiker!
 
http://www.swefilmer.com
 

Tv

Sitter och kollar på tv mitt i natten! Är inte ens trött, så kommer säkert vara död imorrn!
Imorgon ska jag iaf in till stan och leta fler julklappar och sånt! Vi hörs!
Slänger in två nytagna bilder på mig, puss!


Snygg outfit från Bikbok//Antonia


Anledningen om dålig uppdatering!

Jag har pluggat otroligt mycket dom senaste dagarna sent på kvällen och varit så himla utmattad att jag inte har uppdaterat bloggen så bra.. Förlåt! Ska iaf skärpa mig nu!

Jag vet även att Nelly är sjuk, därav kanske varför hon inte bloggar! Jaja, ville bara säga det, puss!

Ni får en lite misslyckad bild på mig och Moa, haha..


Progekt runway sverige, ensam mamma söker, date and the city!

Sitter och slukar i mig olika tv program. Så himla skönt med sånna här kväller.
Dock vet jag att jag kommer få jobba ihjäl mig imorgon med SO men det priset betalar jag ;)


Tack älskade mormor!

Har fått jättefina presenter från min mormor.
Superfint armband! Kommer användas flitigt.
Märkes smink!! Superkul med smink från bra märken :)
Och även lite annat smink + olika sminkborstar. Tack så jättemycket!!♥

Hola!

Har just kommit hem från centrum. Var där med min familj och vi kollade på lite julklappar och sånt.
Hur som helst så köpte jag en julklapp från the body shop och måste nu ge dom en stor tumme upp för den trevliga personalen + att dom skickar med jättemånga prover och rabatter. Superkul!
 
Idag ska jag btw slagga hos Moa med henne, Nelly och Ellen. Det ska verkligen bli super mysigt och kul. Uppdatering kommer ni garanterat få, antningen ikväll eller imorrn.
Ha det bra sötisar, puss!
 
 

Bilder från idag!


Dagens outfit!

Det här hade jag på mig idag. Tröjan är från hollister, jeansen är från Ginatricot och västen är från H&M !


Godmorgon...

God morgon!
 

Haha fan vaknade precis. Äsch, bara att börja dagen på en gång. Och idag ska jag ut och fota/fotas med Antonia, Moa och Ellen. Så nu ska jag börja fixa mig!

Fondation tips

Som ni kanske såg så köpte jag en ny fondation för någon da sedan. Min nya favorit! Den täckte lagom och ser naturlig ut! Jag har torr och matt hy så för mig var den jättebra då den gav lite lyster men om man har fet hy kanske man ska ha ett puder till. Den är oljefri och dessutom var den väldigt billig! Endast 109:-


Film mys

Hej sötisar! Ligger just nu i min säng och väntar på att lilla Antonia ska komma hit. Vi ska ligga i mjukiskläder och kolla på film! Passar bra nu när det är höst och vädret är grått... Här får ni två bilder på mig just nu!


Dagens planer!

Dagens planer blir att träffa Nelly. Vet inte riktigt vad vi ska göra men börjar iaf med att ta en kopp te i väntan på att Nelly ska bli klar! :)


ny plattång

Ska dock locka med den!


Shoppingen med Anna!

Tänkte visa er vad jag har shoppat under tiden Anna varit här. Sen köpte jag även lite julklappar men dom är olämpliga att visa här på bloggen :)
Ohio 199kr
Lösögonfransar- In och finn 10kr/st
Halsband- Glitter 50kr (halvapriset. ord. 99:-)
Hollister 294kr
Ginatricot 499kr/st
Hollister 189kr (rea ord. 294kr)

2 bilder på mig idag

Har verkligen fått höstkänslor! Känns verkligen underbart eftersom jag inte haft årstids-känslor (om ni förstår) på länge.


Filmdags!


Shopping visas ikväll!

Blev en massa shopping för mig och Anna igår. Jag ska visa er sen ikväll vad jag shoppat under tiden hon varit här puss!

Ni får en bild från igår!


Shopping

Här är lite saker jag köpt dom två senaste dagarna. + en hårklämma och en jacka!