Fredagskväll

Tja snyggingar! Så sjukt härligt med Fredag! Extra mysigt när det regnar utanför och jag har ett nystädat rum. Resten av kvällen ska jag tillbringa i min stora säng med massor av filtar, doftljus, tidningar och böcker!

/Nelly


Kiruna


Dagens outfit!

Det här har jag på mig idag :) lite smått tråkigt kanske../Antonia


Och så har man anlänt!

Haha skriver man så? Anlänt? Iallafall så är jag nu framme i Kiruna och har börjat bosätta mig i min farmors och farfars hus. Allt är så mysigt här, tyst och lugnt! Snart är det dags att gå och lägga mig och då väntar några böcker och en tidning på mig! Puss//antonia

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3868625/images/2012/pic_503fd52cddf2b34767000d8f.jpg" class="image">


Hejdå Stockholm!

Säger härmed hejdå till stockholm och hej till Kiruna :) kommer bli borta i några dagar men kommer fortsätta blogga från mobilen //antonia


4 Sanningar om mig

Tja snyggingar! Kom hem för någon timme sen, har varit på Torvalla och simmat med Antonia! Ett ministeg på vägen mot drömkroppen.
 
Iallafall! Eftersom att bloggen är helt ny så tänkte jag skriva 4 sanningar om mig själv, så ni iallafall får reda på lite om mig.     (under bilden)
 
 
1.  Jag äter helst med sked. Allt från mat till godis osv, verkligen allt!
2.  Jag är halvblind på mitt högra öga.
3.  Jag är ovanligt lång, 185 cm!
4.  Jag är väldigt envis när jag väl har bestämt mig.
 
/Nelly

Lockigt VS Rakt

Vad är snyggast, rakt eller lockigt?/Antonia


Header

Heej! Tänkte bara säga att våran header snart kommer komma upp. Ide var vi ute och fotade till den och imorrn så ska vi fixa resten av designen :)! //antonia


Beställt lite skönhetsprodukter

Beställde precis två skönhetsprodukter. Den första är Xlash. Jag har haft den förut och den är verkligen bra. För dom som inte vet så är det ett serum som du lägger på som en eyeliner över natten. Och efter 3-4 veckor så får man längre och starkare ögonfransar. Desree Nilsson, Kissie, och Paulina Danielsson har också tipsat om den här.
 
 
Och den andra är ett kost tillskott i tablettform, som heter Ecnaclyn och ska hjälpa till att få en jämnare och finare hy och ta bort finnar och porer osv. Har läst att den verkar bra så får hoppas på att det stämmer nu. Kan skriva hur den funkade sen!
Ecnaclyn kosttillskott mot akne - acne / huden  (laktoferrin) tillskott.
/ Nelly

Dagens outfit:

Det här hade jag på mig idag :)

 

/Antonia