Vad jag fick i julklapp/shopping - Nelly

''Kan ni göra ett inlägg och visa vad ni fick i julklapp?''
 

Jo absolut. Jag gör ett för mig nu så ber jag Antonia göra ett också. Det här är iallafall grejer jag fått av min familj och vänner och även några saker jag köpt innan/efter jul. Bilderna är inte så bra men om det är något ni vill se närmare eller något annat så är det bara att kommentera.
 
 
Ögonskuggspalett med svarta/gråa nyanser, concealer som tar bort finnar och luktar mint, återfuktnings spray som får sminket att hålla, solpuder och rouge, läppglans, ögonbrynspenna, eyeliner, svart och guld kajal, svart kajal, läppbalsam från the body shop, highligter, en till rouge, ögonbrynspenna och lifter, mineral primer för ansiktet, the nagellacks glitter. Svart lös ögonskugga, och en puderborste.
 
 
Värmeskydd för håret, trosor, handkräm,  ögonkräm, ansiktsvatten, 2 dusch krämer och 2 bodylotions.
 
 
En skitmysig morgonrock och en till morgonrock som är mer silkesaktig. Och en marc jacobs väska som det kommer bättre bild på!
 
 
2 prydnadshjärtan som jag ska hänga på vägggen, lite olika ljus, en planeringstavla och en grym ansiktsmask från lush.
 
 
2 mineralfomdations (olika färger), 2 lypsyl, hårspray, lipplumper, concealer som är som en penna, någon grej som tar bort finnar, mascara, 2 nagellack och krämögonskugga.
 
 
Jättestor nessecär
 
 
2 Usa kuddar och en Usa filt.
 
 
1400:- , ett halsband, massa choklad, en aromalampa, och tre vasgrejer till den från Yankee.
 
 
En till bild på min älskade marc jacobs väska!
 
 
En knallblå stickad tröja.
 
Sen har jag köpt en till tröja som ligger i tvätten och ett par jeans som jag har på mig nu, så det kommer upp en annan dag, hoppas ni hade en bra jul och fick fina saker ♥
 

Back!

Hej gullungar! Vi har funderat på att lägga ner bloggen men nu när jag gick in och såg att ni fortfarande går in här så ska jag iallafall försöka.

Kan berätta vad vi gjorde häromdagen (minns inte riktigt när) Jag hade iallafall en mysig tjejdag med Antonia och Ellen och vi kollade på massa gossip girl och sen på kvällen så kom Angela och vi kollade på film, snackade, badade jacuzzi och åt pizza. Sen när Ellen och Antonia somnade gick jag och Angela och satte på chatroulette och medans vi var helt övertrötta målade vi unibrown osv och drev med folk. Mogna tjejer woho!! Här kommer bilder! Dom är tagna från Angelas blogg angies.blogg.se


GOTT NYTT ÅR


Julbak

Hej! Vi har knappt kunnat blogga alls, dels för att det är mycket att göra kring jul och vi har precis fått lov. Och det har varit krångel med appar och datorer hit och dit.

Nu håller i alla fall jag, min mamma och min bror på och julbakar lite. Och imorgon är det ju jul hihi!!


5 sanningar om mig

Kör på en till 5 sanningar om mig själv!

1. Jag får jättelätt sockerkickar och blir helt speedad och jättehyper!

2. Jag hatar verkligen när folk är arga på mig. Jag är hellre arg på en person utan att den vet om det tills jag kommit över det och låtsas som inget bara för att jag inte vill ha drama.

3. Jag är jätterädd för att dö.

4. Jag älskar salt hihi!

5. När jag gick på dagis hade jag bara killkompisar och var typ en pojkflicka.


mysbelysning

Såg nu att jag glömde publicera vad jag gjorde i fredags kväll. Men jag myste lite hemma sen åkte jag och Ellen hem till Angela och sov där. Det är så kul att jag börjat träffa henne igen! Vi gick i samma klass 1-5an!

Idag har jag i alla fall gått runt hemma i mjukisbyxor och osminkad. Det är så underskattat! Jätteskönt! Sen har jag också satt upp en ljus slinga i mitt rum, fixat om hela mitt sminkbord, städat hela rummet... Kan visa lite bilder på hur det ser ut nu!

Den lilla "lyktan" gjorde jag sjukt enkelt genom att ta en gammal vas jag hittade som jag tyckte var sjukt fin som passar mitt rum, och stoppade i sand och sen ett tjockt ljus.


Sjukt hur ont det gör!

💔


Pizza time!

 


Video från igår

 

Helt sjukt

Mio hade sett fram emot att vara pepparkaksgubbe i Luciatåget. Nu får han inte vara det.
 
''Mio, tio år, vill vara pepparkaksgubbe när Kanalskolans årskurs fyra på torsdag går luciatåg för hela skolan.
Men det får han inte. Barnen får inte heller sjunga ”Vi komma, vi komma från Pepparkakeland ...” – och det kommer inte bjudas på några pepparkakor i samband med luciatåget.
 Mio tycker det hela är konstigt.
– Då borde vi inte få ha bruna kläder i skolan heller, säger han.''
 

Alltså det här är ju på riktigt helt sjukt. Bara tanken på att en jävla pepparkaka skulle vara rasistisk är ju rasistisk. Dessutom så lär ju dom här barnen sig att det är fel att vara brun/svart när lärarna sätter sådanan sjuka regler. Man föds inte som rasist, Det är ju sådana här idioter som talar om att det skulle vara ett problem för barnen, som sätter igång det.  Det är en hudfärg. Så sjukt töntigt. Dessutom så är det dubbelmoral när så många solar för att bli bruna, det säljs brun utan sol krämer och folk klagar på att dom är vita och bleka. Men om man är född så så skulle det vara ett problem. 
Finns det inte bättre saker att lägga energi på? Ska dom inte ta bort lucior också? Dom har ju vita klänningar? Eller lussebullar? Dom är ju gula. Jag älskar när jag blir solbränd just för att jag tycker att det är så snyggt att vara brun.

Dagens planer!

Städa mitt rum. Testa nya sminkningar. Testa nya frisyrer. Måla naglarna.


Paket!!

Har beställt massa Elf produkter som kom idag. Vill ni att jag ska skriva som en liten recension av sakerna?


Paketinslagning!

Nu äntligen ska jag börja slå in alla mina vänners julklappar! Så himla mysigt det är.


Lite bilder på mig och sötnosen :)


Mys på cafe

Det är ju inga mer lektioner i skolan nu. Så idag åkte klassen till Gamla stan. Vi ska gå på något pepparkaksmuseeum. Men först så sitter jag och tjejerna på ett cafe och fikar lite. Så himla mysigt!!


Typiskt jag!


Sköna tofflor nu till vintern-Bikbok!


Skolan, klar!

Fan vad skönt att vi är klara med själva "skoljobben" nu! Från och med imorrn så kommer det vara julpyssel och temavecka osv ända till julavslutningen. Längtar så sjukt mycket, behöver verkligen en paus! Känner mig as sliten. Men mina betyg är jättebra nu så det var det värt! :)
Pusspuss, nu har ni bara roliga inlägg att vänta er en lång period frammåt ^^


NYX

Måste tipsa er om sminkmärket Nyx! Nu finns det äntligen i sverige. Dock så är det bara en jätteliten hörna i gallerian. (typ vid hollister om det hjälper) Jag och Ellen gick dit när vi var i gallerian idag och stog och pratade med tjejen som jobbade där. Hon berättade att dom kommer byta produkter nu väldigt mycket sen kommer dom ta in det som sålde bäst! Hon var jättetrevlig och tilö mycket hjälp. Har hört jättemycket om Nyx på bland annat sminkbloggar och youtube och produkterna är jättepigmenterade. + Billiga!! Så jag tycker verkligen ni som bor i/nära stockholm ska kika in där!


Back on track

Som Antonia sa så är vi nu tillbaka! Idag efter skolan åkte jag och Ellen och kollade runt på NK och gallerian. Hihi när vi var på väg dit så missade vi att hoppa av så vi tappade bort oss helt och virrade runt på olika perrongen och stationer. Men till slut kom vi fram! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska slökolla på storstadsdrottningar. Jag blir så himla trött nu för tiden när det är så mörkt ute.


Nu funkar blogg.se appen igen!

Hejhej! Både jag och Nelly har inte bloggat så mycket eftersom ingen av oss kommit in på blogg.se appen!
Vi har inte heller hunnit blogga från datorn eftersom vi haft massor av prov och läxor som prioriterats före! Men nu kommer vi blogga på som vanligt igen, puss!


Tre stycken bra mascaror!


5 saker jag är bra på!

Skrev för inte så länge sedan ett inlägg om 5 saker jag inte är bra på, så nu tänkte jag göra tvärt om och skriva 5 saker jag är bra på. haha!
 
1. Lyssna - Älskar att lyssna på andra och ha deeptalk osv. fått höra från mina vänner att jag är jättebra på att lyssna och komma med små råd emellan raderna.
2. Baka sockerkaka - dock är det typ den ända jag kan baka, haha!
3. Komma i tid - Jag vet alltid vad klockan är och hur lång tid jag tar på mig på tex morgonen. Kommer alltid i tid.
4. Uppmärksamma saker - Det kan vara allt från meningar till vad min bästavän hade för kläder första gången vi träffades, uppmärksammar saker och kommer sedan ihåg dom länge.
5. Lura folk - Nu ska ni inte ta det här fel, när jag "ljuger" och folk går på det så berättar jag alltid en stund efteråt att jag lurade dom, jag fick tex. mina kompisar att tro att jag hade dödat en bebis en gång, haha! Dom blev lättade när jag berättade sanningen!  

Typisa drömjobben för tjejer!

Nästan alla tjejer drömmer om det perfekta jobbet, ofta inom mode. Dom vanligaste brukar vara stylist, designer, modell, sminkör men även artist, sångerska osv.
 
Det jag blir lite less på är att många bara drömmer om det, ingen tar tag i det. Till att börja med måste man ju ha talang för ämnet. Tillexempel: Man måste ju vara duktig på sminka och framhäva drag osv för att bli stylist, man måste ha en viss längd och passform för att bli modell (om du vill bli supermodell som visar upp kläder) och om man vill bli sångerska måste man ju ha lite självförtroende och kunna sjunga.
Om man har talang märker man det rätt snabbt och ifall man har det, då är det bara att börja jobba och slita för det. Man kan inte bara sitta och vänta på att jobben ska komma rullande till en.
Gå kurser i ämnet, slit i skolan (allt underlättar med bra betyg), träna hemma på att tillexempel posera framför spegeln om du vill bli modell.
 
Det är super svårt att slå igenom inom dessa drömjobb, men det är bara att kämpa och se vad som händer. Ens karriär kommer inte komma på en dag heller, man måste i de flesta fallen klättra sig uppåt och kämpa hårt.
 
Men om du nu har talang men ändå tänker "varför skulle just jag slå igenom?" då kommer du troligtvis inte heller göra det, man får skita i det faktum att det nästan är omöjligt för om man inte satsar på att slå igenom DÅ är det omöjligt. Om man verkligen vill något på riktigt, då kämpar man sig dit!
Puss!
 

Min fredag och lördag.

Hej sötnosar! Min bloggapp är typ helt knäpp så har inte kunnat blogga så enkelt. Kan börja med att berätta om igår. Lite senare så mådde jag mycket bättre så jag började fixa mig och blev upphämtad av Ellen. Vi drog hem till Julia som fyllde år så vi åt middag och hade massa tjejsnack och annat bus! haha! Kom hem ganska tidigt, vid 12 - tiden och duschade och myste lite i sängen innan jag somnade. Tyvärr tog varken jag eller Antonia några bilder.
 
 
Just nu
 
Sen idag då? Jag vaknade rätt tidigt, slöade lite. Innan jag fixade mig och Ellen kom hit. Vi har planerat lite, snackat och spelat massa pangpang spel på hemsidor ;) haha! Nu är jag igentligen lite sen men ska gå iväg till min   mammas kille Thomas som fyller år. Han har bjudit hem massa gäster så jag ska vara lite social där. Sedan ikväll ska jag förmodligen hitta på något med Ellen och Angela! Puss ha en bra lördagskväll nu!

Sjuk på en fredag

 
Såhär har jag tillbringat min fredag än så länge. Legat i myskläder med en dator på magen. Inte konstigt att man blir sjuk i det här vädret. Hoppas i alla fall på att bli frisk tills ikväll, då är det fest hos Julia :)

Najs!..


Älskling!


Julklappstips till vänner-Antonia

 
Bodylotion I Trosor I Halsduk I Halsband I Ögonskugga I Örhängen I Pyjamas shorts I Bodysplash I Pyjamas linne I Skrubbvantar I Lösögonfransar I Nagellack Man kan även köpa: läppglans, sminkborstar, presentkort, parfym, ringar, mobilskal, hörlurar, datorfodral, chokladask mm
 
 

Duktiga flickor!


Jag vill aldrig mer gå ut igen

Fick typ dödsångest när vi gått några minuter. Antonia har ju skrivit vad som hänt. Vet inte vad som kommer att hända med oss eftersom vi inte kan ta oss hem... Jaja. Vi ska i alla fall sätta på oss myskläder och kolla på sex and the city nu. Puss!


Najs väder..

Tar fan tillbaka att december är finaste månaden..

Hejhej! Vi fick gå hem från skolan tidigar idag pga. Att det snöat typ 40-50cm på några timmar.. Alla bussar har stannat och vissa av mina kompisar kommer inte hem! Hur som helst så sitter jag hos Ellen nu med henne och Nelly!
Vi ska plugga NO och kolla sex and the city avsnitten och hoppas att snön smälter bort på någon minut, hihihi! Vi hörs!


Några bilder från igår


Strömavbrott i skolan

Usch, vart först strömavbrott när jag var hemma och sen ytterligare ett i skolan.


Fuck..


To do:

Kan det bli bättre? -.- Jaja, tänkte bara visa vad jag kommer ha för mig nu i några timmar! Lägger upp två bilder från idag också. Puss!
 

5 saker jag INTE är bra på!

 Friidott - seriöst, finns det något jag kan vara sämre på, haha..
 Spara pengar - lovar mig själv att göra det men nej, funkar inte!
 Börja träna - Även här bestämmer jag mig för att börja men håller det bara i högst en vecka, sen börjar jag kolla på teve igen, hehe.
 Laga mat - Inga kommentarer
 Välja kläder på morgonen - Finns mycket kläder men inget att ha på sig typ..
 
Och det är jag det, najs!
 

Vackraste månaden!!

Jag vet, snö är inte alltid så kul. Kallt, blött (ibland) och jävligt. Man går bara runt i tjocka kläder och blir vitare och vitare och längtar allt mer till sommaren och solen.
Men ärligt? Sommaren kommer ju inte komma bara för att vi längtar efter den.. så varför inte bara tänka på det positiva med snön och vintern?
 
Själv tycker jag att vintertiden nu i December är vackraste månaden, snart är det jul vilket är så mysigt och nu när man inte kan vara ute så kan man ta det lugnt framför en bra film :). Hur härligt är inte det?
 

4 Sanningar om mig

1. Min största hobby är smink pch skönhet.

2. Jag har börjat bli väldigt intresserad av inredning, sen vi började göra om hemma och i mitt rum.

3. Jag samlar på plastpåsar (?)

4. Jag sover i en dubbelsäng med 2 täcken, och 5 kuddar.


Mina närmaste vänner!

Tänkte skriva lite om mina närmaste vänner som jag umgås (haha "umgås") med varje dag.//Antonia
Nelly: Nelly betyder otroligt mycket för mig. Vi har kännt varandra längst av mina vänner i Stockholm och det är tack vare henne jag lärde känna alla andra. Nelly har bästa humorn ever och man har alltid superkul med henne, dessutom kan man även trotts det prata deep talk med henne och hon förstår en sjukt bra. Vi båda delar många intressen och vi har inte haft tråkigt en enda dag tillsammans. Älskar dig!
Maggie: Maggie (Magdalena) är min bästis. Hon är sjukt livlig och alltid glad. När man är med henne så har man alltid någon att skratta åt eftersom hon alltid bjuder på sig själv, haha! Dessutom förstår hon alla mina problem och vi kan prata i timmar om allt möjligt, vi har en massa hemlisar tillsammans, hihi. Tyvärr har vi kommit ifrån varandra lite men vårat band tillsammans kommer aldrig spricka. Jag älskar dig!
 
Julia: Julia är en himla sprallig och glad person, hon livar lätt upp en ifall man är ledsen och hennes kramar är alltid kärleksfulla :). Vi har alltid något att prata om och man vet att hon kan hålla en hemlighet. Hon finns alltid där för en och man vet att man kan prata med henne när som helst. Hon vågar också säga vad hon tycker rakt ut istället för bakom ryggen vilket jag tycker är as bra. Älskar dig!
 
Ellen: Ellen är nog världens gulligaste tjej. Hon fokuserar alltid på det possitiva och skrattar åt allt möjligt. Hon får alltid alla att le och är alltid glad. Ellen är väldigt omtänksam och tänker på alla andra, hon är absolut inte snål. Vi brukar ofta sitta och dela drömmar med varandra, allt från våra drömkroppar till våra drömhus. Dessutom är llen så dr perfekt blod och lite små dum ibland på ett väldigt gulligt sätt, hihi! Älskar dig!
Moa: Moa är väldigt speciell av sig, från utsidan verkar hon som en lugn och sansad person men när man lär känna henne så visar hon sin galna personlighet, haha! Vi två har alltid kul och skrattar mycket med varandra, oftast åt några konstiga ljud vi får till, haha! Hon är superhärlig och har dom perfekta ögonbrynen, verkligen!! Älskar dig!

Mini shopping

Hej! Kom nyss hem från centrum. Åkte dit med Ellen efter skolan. Jag köpte klart alla julklappar utom en. Och sen köpte jag hårolja och en brons/koppar/guldig kräm ögonskugga. Nu har jag städat mitt rum och slagit in paket också.


Lite bilder på mig och tjejerna!


Nyårslöften!

Tänkte tipsa om lite olika nyårslöften som man kan lova sig själv till nästa år. Ofta brukar nyår kicka igång en och man får en nystart i livet ungefär. Så det kan vara ganska skönt att hitta nya mål att försöka nå.
 
♥  Jobba mer i skolan
♥  Börja träna
♥  Sluta slösa pengar
♥  Sluta bry mig om vad andra tycker
♥  Börja äta mer hälsosamt
 
Jag själv vill verkligen komma igång med träningen och sluta med alla sötsaker (dock kommer jag aldrig sluta helt med godis, läsk osv. men kommer inte äta det hela tiden heller). Sen finns det även mycket annat jag vill ändra på med mig själv men det tar jag inte upp nu.
Pusspuss, lycka till
 

Fresh

Det här + en ansiktsmask sysselsätter jag mig med denna söndagskväll. Sen ska jag ta en skön dusch och använda lite produkter, och hoppa ner i min egna nybäddade säng. Låter bra!


Quote


Julkalender

Mamma kom med den sjukt söta iden att göra en julkalender till mig vilket går ut på att jag får ett paket varje dag. Hon har tagit en gullig julgardin och satt den på min vägg. Sen har hon slått in paket och hängt dom på gardinen, hur söt mamma kan man ha!? Det kommer vara typ produkter och smink och kanske något annat? Jättegullig.

Igår fick jag någon ansiktstvätt man ska använda på kvällen. Den verkade faktiskt jättebra!

Och idag fick jag ett bodybutter som är jättesöt och luktar honung och persika!


Tips på billiga lösögonfransar!

På in&finn finns det sjukt fina och billiga lösögonfransar endast 10kr/st. Otroligt bra pris med tanke på att de flesta andra lösögonfransar i andra affärer kostar runt 60-80kr. Dock kanske det inte är bästa kvalitén, men man avgör ju själv om man vill prova.
Dessutom är det smart ifall man aldrig haft lösögonfransar men vill testa eftersom dom är så billiga och då slösar man inte lika mycket ifall man gör fel.

Skärpning Antonia!

Hej! Det var himla länge sen jag bloggade nu. Jag vet egentligen inte varför, jag har gjort mycket på dagarna och haft mycket att skriva om, men jag gör det inte helt enkelt.
Jag och Nelly funderade på att ha blogg paus men bestämde oss för att fortsätta ändå.
 
Hur som helst så har jag nu kommit fram till att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Verkligen. Ska iaf försöka komma in i en ny rutin så jag bloggar av bara farten. Vi får se hur det går, men nu jävlar Antonia, skärpning!
 

Myskväll

Tja sötnosar! Sitter hemma hos Steven nu med Antonia och Benny. Vi håller på ich lagar Tacos och kollar på family guy. Sen ska vi kolla på någon mysig film.


Dec. 01, 2012

Kom nyss hem, varit i skolan jättelänge idag, eller efter att vi gått klart den vanliga tiden så skulle vår klass in till stan och ha en muntlig redovisning ute!! Höll på och dö av kyla. Vi slutade typ vid 18.00 gick o käka och åkte hem! Nu ska jag duscha och vänta på Ellen, hon ska sova här inatt!

Här är lite bilder från idag!

(det här skulle komma upp i torsdags)