Motivation till träning!

Det är väldigt många människor som börjat träna och äta sunt nu för tiden, det är väl det nya knepet för att få den kropp man vill ha, samtidigt mår man bra osv. Jag tycker att det är en sjukt härlig trend. Det var så jobbigt att följa svält dieterna och läsa om hur de "utsatta" blev svagare och svagare. Så himla osund diet, tyckte synd om dom som på riktigt trodde att det skulle funka att få sin drömkropp genom det.
 
Hur som helst. För att få sin drömkropp och må bra (eller vad man nu kan tänkas vilja uppnå med träningen) så behöver man ha motivation för att orka träna regelbundet.
 
Och hur får man motivation då?
Jag tror det är ganska olika från person till person, men i det stora hela handlar det nog om att man måste inse att det krävs mycket jobb och tålamod av en sälv till att börja med. Man kommer inte få en drömmage på en vecka liksom.
När man insett det så är det bra att planera in en dag då man bestämmer sig för att börja ed träningen samt hur många dagar i veckan man ska träna och hur länge. Till att börja med bör man inte träna allt för många dagar och inte heller för länge. Räcker med 3 dagar i veckan- 10 min hårt pass. Det kommer vara jobbigt i början pga. kroppen inte är van att träna och röra på sig. Men ge inte upp för att det är jobbigt, det är då musklerna arbetar.
 
Sen när övningarna inte känns så jobbiga längre kan du lägga på tid till kanske 20min eller liknande så det blir jobbigt igen, det är först när det känns jobbigt som musklerna arbetar och det är då det ger resultat (synmessigt).
 
Lycka till!!//Antonia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback