Typisa drömjobben för tjejer!

Nästan alla tjejer drömmer om det perfekta jobbet, ofta inom mode. Dom vanligaste brukar vara stylist, designer, modell, sminkör men även artist, sångerska osv.
 
Det jag blir lite less på är att många bara drömmer om det, ingen tar tag i det. Till att börja med måste man ju ha talang för ämnet. Tillexempel: Man måste ju vara duktig på sminka och framhäva drag osv för att bli stylist, man måste ha en viss längd och passform för att bli modell (om du vill bli supermodell som visar upp kläder) och om man vill bli sångerska måste man ju ha lite självförtroende och kunna sjunga.
Om man har talang märker man det rätt snabbt och ifall man har det, då är det bara att börja jobba och slita för det. Man kan inte bara sitta och vänta på att jobben ska komma rullande till en.
Gå kurser i ämnet, slit i skolan (allt underlättar med bra betyg), träna hemma på att tillexempel posera framför spegeln om du vill bli modell.
 
Det är super svårt att slå igenom inom dessa drömjobb, men det är bara att kämpa och se vad som händer. Ens karriär kommer inte komma på en dag heller, man måste i de flesta fallen klättra sig uppåt och kämpa hårt.
 
Men om du nu har talang men ändå tänker "varför skulle just jag slå igenom?" då kommer du troligtvis inte heller göra det, man får skita i det faktum att det nästan är omöjligt för om man inte satsar på att slå igenom DÅ är det omöjligt. Om man verkligen vill något på riktigt, då kämpar man sig dit!
Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback